Bij onderhoud denken mensen vaak aan het onderhoud van hun c.v.-ketel. Uiteraard kunt u hiervoor bij Loodgietersbedrijf Ton van der Vlugt terecht. Maar wij voeren ook ander onderhoud uit.

Dakgoten

Veel mensen denken pas aan het zuiver (laten) maken van de dakgoot als ze last krijgen van een lekkage. Een lekkage zorgt vaak voor overlast en een hoop ergernis. Dit is makkelijk te voorkomen door regelmatig (jaarlijks) de dakgoten door Loodgietersbedrijf Ton van der Vlugt te laten reinigen en nakijken. Mochten er kleine lekkage's geconstatteerd worden, of is de goot aan vervanging toe dan kunnen wij daarin adviseren, repareren en als reparatie geen nut meer heeft de zinken dakgoot vervangen. Hiervoor kunnen wij eerst een schriftelijke offerte uitbrengen zodat u vooraf weet wat de kosten gaan zijn.

Platte daken

Ook voor het onderhoud en controle van platte daken kunt u bij ons terecht. De uitloop zuiver maken, bladeren en takken van het dak verwijderen en de staat van de dakbedekking bekijken behoord allemaal tot de mogelijkheden. Als er tijdens de controle gebreken aan de dakbedekking naar voren komen, kunnen wij deze vakkundig repareren. Ook geven wij advies over de staat van de dakbedekking en kunnen wij op deze manier de kans op lekkage's en alle daarbij horende gevolgschade en ongemakken tot een minimum beperken. Als blijkt dat de dakbedekking aan vervanging toe is kunnen wij ook hier vooraf een prijsopgave voor maken. Bij opdracht vervangen wij vakkundig de dakbedekking en krijgt u van ons 10 jaar garantie op de dakbedekking.

Overige 

Ook voor het zuiver maken van goten naast de dakkapel (onder de pannen), rondom dakramen en kilgoten (in de hoek tussen twee vaak haaks op elkaar aansluitende pannendaken) bent u bij Loodgietersbedrijf Ton van der Vlugt op de juiste plaats.

Tijdens het zuiver maken van een of meerdere bovenstaande onderdelen van uw huis kunnen wij ook ons vakkundig oog over de dakpannen en nokvorsten laten gaan. Wij kunnen kapotte dakpannen of nokvorsten voor u vervangen of repareren zodat u niet zelf de ladder op hoeft. 

Kortom: voorkom waterschade en ergernis en laat het onderhoud van uw dak over aan Loodgietersbedrijf Ton van der Vlugt.